2017-12-31 Slanec

31.12.2017 09:00

Pozývam vás na posledný tohtoročný tréning, ktorý sa uskutoční na silvestrovskú nedeľu! :) Stretneme sa o 09:00 tentokrát opäť na Slanci

Kto sa pridá?

 

Viac info na facebooku

 

[Po tréningu]

Veľmi pekne ďakujem všetkým za parádny posledný tohtoročný tréning! Ako lepšie stráviť koniec roka než tréningom? 

Tentokrát sme sa zamerali na kríženia a kontamináciu. Každý zo psov dostal stopu, ktorá bola v istom úseku krížená troma ľuďmi. Kríženia boli cca 20 - 30 min čerstvejšie ako samotná stopa. Keďže kríženia boli robené veľmi známymi kladačmi, bola veľká šanca, že to naše psy vyruší. No nakoniec sme to všetci úspešne zvládli až do konca :)

Okrem tohto cvičenia, Alinka dostala stopu do tvaru Y, kedy je časť stopy tvorená vracačkou. Veľmi rýchlo sa Marika zorientovala a zistila, kde ďalej stopa nepokračuje a vracaním sa späť našla druhé rameno stopy. Pekná práca! :)

Faira po dlhšej dobe dostala double blind stopu, ktorej priebeh nepoznal nikto okrem kladača. Veľmi pekne ju vypracovala dokonca aj po ceste! :) Tesne pred koncom pach sfúkavalo mimo stopy a Faira si to potrebovala skontrolovať, no bolo vidno, kedy v pachu je a kedy nie. Mišo to zvládol výborne.

Jackie dostala tentokrát 2.5hod starú stopu. Aj keď tam pravdepodobne tesne pred nami prešli ľudia, stopu sme zvládli veľmi dobre aj napriek dvom delobuchom z dediny, ktorých sa Jackie bojí :)

Ešte raz vďaka! A každému mantrailistovi a MT priaznivcom prajeme všetko dobré v novom roku! :)

Mapa tréningu