2017-10-28 Rozhanovce / Carrefour

28.10.2017 09:00

V sobotu 28.10. opäť skúsime dvojfázový tréning :) . Ráno o 09:00 sa pridáme ku plošným psom v Rozhanovciach a večer o 23:00 sa stretneme pri predajni Nay pri Carrefouri.

 

Kto sa pridá? :)

 

[Po tréningu]

Všetkým veľká vďaka za parádny sobotňajší tréning! :)

Mišo s Fairou pokračujú v tréningu ukľudňovania psa pred prácou. Zatiaľ hľadáme najlepší spôsob, ktorý zaberie na psa aj psovoda :) . Na nočnej stope v mestskom prostredí to už vyzeralo celkom dobre a odrazilo sa to na celkovej práci tohto tímu. Bez väčších problémov zvládli prechod cez dve parkoviská a niekoľko ciest :)

Alinka trénovala vyrušenie, kedy jej stopu krížil človek so psom. Alinka si vyrušenie ani nevšimla a bez problémov zvládla celú stopu. V noci trénovala tvrdé povrchy a dokonca na stope mala aj neplánovanú krátku vracačku. Alinka však aj tento problém zvládla a Marika pekne rozpoznala, kde už stopa nepokračuje.

Jackie doobedu dostala semi double blind, kedy som poznala smer stopy od štartu a zvyšok bol neznámy. V noci stopa smerovala aj po prostredí bývalého blšáku, kde na obrovskej otvorenej ploche sa pach veľmi ľahko presúva a psy majú problém držať sa stopy presne. Aj keď sme neboli úplne presne, rozpoznala som, kde pach je a kde nie a po vyriešení pachovej oblasti na konci sme stopu úspešne dokončili :)

Ešte raz vďaka všetkým za pomoc na tréningu :)

K9 Alinka - kríženie so psom

K9 Jackie - semi double blind

K9 Faira - mestské prostredie

K9 Alinka - mestské prostredie

K9 Jackie - mestské prostredie